tag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post402367787675489442..comments2024-03-07T11:57:16.095+01:00Comments on Mad med hjertet: Grydebrød med Fuldkorns Vinjett & EvoloLinebinevaskemaskinehttp://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-56889564295255602112012-03-30T17:35:58.951+02:002012-03-30T17:35:58.951+02:00Hej - hvordan bærer du dig ad med at få fat i alle...Hej - hvordan bærer du dig ad med at få fat i alle de test- pakker mm. Som eg så tit har set dig få??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-63299236483221073622012-02-21T18:17:18.616+01:002012-02-21T18:17:18.616+01:00Tusind tak for svaret. Jeg vil holde øje med om je...Tusind tak for svaret. Jeg vil holde øje med om jeg kan finde melet. Har en Super Best lige i nærheden. <br />Hvis du har lyst til inspiration til et hvedebrød med malt har jeg lige lavet et indlæg omkring det.<br />http://spisekammer.blogspot.com/2012/02/normal-0-21-false-false-false.html<br />m.v.h.<br />UlrikSpisekammeret - Ulrikhttp://spisekammer.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-55432838995857456272012-02-21T10:40:38.886+01:002012-02-21T10:40:38.886+01:00Anse: det kan du også tro det er :)
the joy: Det ...Anse: det kan du også tro det er :)<br /><br />the joy: Det er nemlig godt med lidt groft :) jeg mener at have læst et sted at fordelingen mellem fint mel og groft mel kan tåle at være til 60/40 for at få en et groft brød, med en god krumme.<br /><br />Signe: Det synes jeg bestemt du skal :D<br /><br />Ulrik: Jeg mener bestemt at det er 12% :) jeg har set det i Bilka og det er vist også kommet i Super Best nu her.Linebinevaskemaskinehttps://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-31260199735947682022012-02-21T06:31:15.909+01:002012-02-21T06:31:15.909+01:00Hej igen :)
jeg har lige et ekstra spørgsmål. Hvor...Hej igen :)<br />jeg har lige et ekstra spørgsmål. Hvor meget protein er der i hvedemelet og ved du noget om hvor langt de er fra almindelig handel?<br />m.v.h.<br />Ulrik<br />http://spisekammer.blogspot.com/Ulrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-28910240375758827092012-02-20T19:36:58.786+01:002012-02-20T19:36:58.786+01:00Det ser godt nok skønt ud, skal helt sikkert prøve...Det ser godt nok skønt ud, skal helt sikkert prøves :-)Signe Kristensenhttps://www.blogger.com/profile/02839281994061121210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-54024144457446697542012-02-20T18:52:31.525+01:002012-02-20T18:52:31.525+01:00Lige den grove version af grydebrød som jeg har le...Lige den grove version af grydebrød som jeg har ledt efter. Jeg synes nemlig at det kan blive lidt for "hvidt" bare med hvedemel som jeg tidligere har anvendt. Tak for det :-)The Joy of coffeehttps://www.blogger.com/profile/06769725570188563301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-74959917140506591512012-02-20T12:36:33.755+01:002012-02-20T12:36:33.755+01:00det ser godt nok lækkert, og sprødt ud- på den god...det ser godt nok lækkert, og sprødt ud- på den gode måde!ansehttps://www.blogger.com/profile/10028953217076611491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-49429595371211873042012-02-20T11:58:26.125+01:002012-02-20T11:58:26.125+01:00De er smager virkelig godt og jeg tror at specielt...De er smager virkelig godt og jeg tror at specielt langtidshævning går virkelig godt sammen med dem :) De absorbere en del lige i starten når du røre dejen sammen , men faktisk ikke så frygteligt meget når dejen hæver. Dejen var lidt ala alt alt for tyk, lidt tør og meget sej havregrød ;) Den bliver så ret "lang", klistret og elastisk efter hævning.<br />Jeg var fakttisk rigtig tæt på at bruge maltsirup istedet, men blev enig med mig selvom at det nok var bedst med honning første gang, så jeg bedre kunne vurdere smagen :) næste gang skal det helt klart i!Linebinevaskemaskinehttps://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-19048998927647141072012-02-20T10:17:44.253+01:002012-02-20T10:17:44.253+01:00Nej, hvor ser det godt ud. Hvordan er de nye amo m...Nej, hvor ser det godt ud. Hvordan er de nye amo meltyper? Hvor meget væske absorberer de? Hvor fugtig er din dej? Som tyk havregrød? Undskyld de mange spørgsmål :). Hvis du kan lide maltamagen vil jeg anbefale dig at prøve at erstatte honning med bygmalt sirup. Det giver en fantastisk dyb og kompleks smag.<br />Mvh<br />Ulrik<br /> http://spisekammer.blogspot.comUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.com