Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 28. oktober 2011

Flødeboller med gys og gru

Jeg kom til at gå forbi Summerbird her den anden dag og sørme om jeg ikke også kom til at købe et par af deres halloweenflødeboller. Det kan jo ske for enhver :)
De består af en marcipan-lakridsbund med lakridsskum, overtrukket med mørk chokolade og derefter med hvis chokolade. Hold op de var lækre :) de burde også lave en juleversion!

torsdag den 27. oktober 2011

Cheesecake swirl brownie til Daniel

Daniel havde fødselsdag i går og så er der jo ingen vej uden om at bage et eller andet han kan tage med på arbejde ;) Ikke at jeg er ked af det! Han blev bare først enig med sig selv om "det kunne jeg da godt" aftenen før og så er det jo med at lægge hovedet i blød.. Sådan ret hurtigt og effektivt..
Selvom jeg lige har lavet en form for Cheesecake Brownie blev jeg nød til at lave den her også. Specielt nu jeg har slæbt alt det Flødeost med hjem fra Tyskland :p


Sådan ser vidunderet ud. Det ville være lidt kedeligt med almindelig lys chessecake, så det fik et skvæt iceblue pastafarve. Bare for at pifte den lidt op. Nu var det jo også en "drengefødselsdag" ;) Jeg har desværre mistet linket til hvor jeg fandt inspirationen :(

Cheesecake swirl Brownie  (Nu også kendt som "Slå en mand ihjel og vække de døde kagen")
250 g smør
300 g mørk chokolade
390 g sukker
6 æg
210 g mel
3 spsk kakao
1 knsp salt
1 spsk vanilleekstrak
160 g grofthakket chokolade (smelt ikke!)

1. For en bradepande på 39x27 cm med bagepapir og smør det med lidt fedtstof.
2.Smelt de 300 g chokolade forsigtigt i mikroovnen og rør smøret helt ud deri. Massen skal være blank og ensartet.
3. Pisk sukkeret og vanille i og herefter æggene 1 ad gangen.
4. Rør kakao, mel og salt i.
5. Tag 1/3 af dejen fra og gem til senere.
6. Rør chokoladestykkerne i de første 2/3 af dejen og fordel den i bradepanden.

Cheesecake
400 g flødeost
2 små æg
150 g sukker
kornene af en vanillestang
evt. pastafarve

1. Pisk flødeost, æg, sukker og vanillekorn sammen.

Det hele samles:
1. Fordel cheesecakedejen oven på browniedejen og glat den helt ud.
2. Hæld den sidste 1/3 browniedej over cheesecakedejen rundt og rundt i et mønster.
3. Kør på kryds og tværs igennem dejen med en kødnål så det bliver lidt blandet.
4. Bag kagen ved 180 grader i 30-35 min. og lad den køle helt af før den skæres. Lad den gerne være i køleskab natten over.

Note: Den smager virkeligt godt, men den slår også virkelig hårdt :) et lille stykke er rigeligt. Den er noget så herligt klistret og smager fantastisk med en kugle vanilleis. Cheesecakedelen gør at den bliver tæt og klistret og ikke alt for tung. Og så bør den helt klart spises med ske ;)

Daniel var også så heldig at han fik gaver af mig og Pixi. Han fik en skjorte og nogle vanter af mig. Han kan ikke selv finde ud af at købe de dumme vanter, så må han jo få dem i gave. Pixi havde rigtig flottet sig og gav ham en pose mørkristede espresso kaffebønner fra Fru Ronne og en pose af Behag din smag's egen espressoblanding. Jeg kan forresten kun anbefale deres spicy caffe mocha orange!

Ellers sker der ikke så meget hos mig. Pt er jeg på jobsøgningskursus, men jeg har måske fået fingrene i et job med løntilskud i Viborg (hvis alt går vel!).

onsdag den 26. oktober 2011

Halloween inspiration - part 2

Jeg har igen fundet lidt inspiration til halloween rundt om på nettet :) fra det helt basale til det lidt mere avancerede!

Ghostly Pretzel Sticks
Fundet hos Kitchen dailey
De er altså virkelig søde og nemme at lave de her pretzel ghosts.



Fundet hos Picky-palate
Mummydogs til børnefødselsdagen (eller bare til tøsehygge ;)) man behøver ikke at være barn for at sætte pris på sjov mad.

Fundet hos Kidtimes
Et styk græskar der kaster guacamole op er heller ikke sådan at kimse ad

death cake 10 Spectacularly Spooky Cakes
Fundet her
En lidt mere fancy kage :)

Corpse Bride Cake fra Pinkcakebox

Jeg elsker corpse bride, så selvfølgelig vil jeg lige dele den her med jer :)

Hvis du er til det mere enkle kan du lave en BOOcardi drink eller


Hvad med en snack-o-lantern som bordpynt? bare med en appelsin i stedet for græskar? når de er tømt for slik kan de også bruges som bitte små fyrfadsstager :) plus minus brandfare måske

Jeg ville ønske at jeg skulle til en halloweenfest!

søndag den 23. oktober 2011

Flensburg

Så er jeg tilbage igen :) Her sidst på eftermiddagen kom jeg hjem fra min weekend i Flensburg sammen med yndlingstøserne. Jeg har desværre ikke så mange billeder derfra, så i må nøjes med lidt dokumentation af noget af høsten.

Jeg fik købt Raffaello, Hanuta, vodka (til min ismaskine), mini marshmallows, citroner, Riesen, skønne sild, syrlinger, 2 kg Nutella, Jim Beam barbeque sauce, hasselnøddesirup, hvid chokolade sirup, 3x fluff, en masse snacks og tyggeben til Pixi, mandler, valnødder, chokolade, marcipan, knoppers og rittersport. Slet slet ikke dårligt :) specielt Fluff'en var jeg glad for at jeg fandt.

Jeg fandt også n After Eight julemand, en masse bukoost, Philadelphia med milka!, kondenseret mælk, bailey, Hollandsk kakao, chai latte til Tassimo OG callebaut chokolade!! Jeg fandt callebaut chokoladeknapper til en dejlig pris i Citti Park :) jeg gav ca 154 kr for 2,5 kg mørk chokolade 58,7%. En pose magen til kostede 242 kr i Metro.  

Fredag ramte vi Flensburg ved 17 tiden og tog direkte i Förde Park. Förde Park er et et shoppingcenter hvor der bl.a. er det dejligste store supermarked ala Bilka, nemlig Real. Det var her jeg brugte aller flest penge og købte 11 æsker kaffe/kakao til min Tassimo maskine. Jeg fik også købt en masse mel og lidt sukker. Det er et rigtig godt sted at finde billige ting :)

Lørdag brugte vi en del af dagen i Galleri Flensburg (storcenter) og gågaden der er ved siden af. Der kan man sagtens få nogle timer til at gå og finde nogle gode kup. Der er også en Rossman, der er en blanding mellem Matas og en helsekost. De har shampoo, cremer, parfume, økologiske madvarer og et temmelig stort udvalg af kaffe og theprodukter :) bl.a. også chai latte pulver.
Vi var også i Citti om lørdagen. Det minder lidt om Förde Park, bare lidt mindre men med et stort supermarked der minder lidt om Metro herhjemme. Det er dog noget dyrere end i Real. De har dog en masse virkelig spændende ting ud over det sædvanlige :)

Det har virkelig været en hyggelig weekend med tøsesnak og shopping. Det er ikke en Londontur, men stadig virkelig godt :) og så kan McDonalds godt tage at rubbe neglene og få McCafé indført i Aalborg!  Jeg savner deres varme Appelpie og nåede kun at få en dernede :( tilgengæld fik jeg sådan en her i deres McCafé før vi ventede på at grænsebutikkerne åbnede

Choko frappé, nam! så kan McDonalds tænker over den..

onsdag den 19. oktober 2011

Blogpiger, Kastanjeis med chokolade & contreau chokoladesauce

Bitten, Camilla og Sabina er taget hjem efter en hyggelig aften. Nu slænger jeg mig på sofaen sammen med et tæppe over mig og en lille træt Pixi der putter. Som altid har det været super dejligt at have dem på besøg :)
Jeg fik ikke rigtig taget billeder af aftensmaden, men den bestod af endnu en omgang lækre grove burgerboller med pulled pork og coleslaw. Den her gang skiftede jeg vandet "grisen" ligger i, ud med æblejuice og det blev det helt bestemt ikke ringere af ;)


Desserten var lidt uden for min "comfort zone" og jeg har helt ærligt haft lidt dårlige nerver over om den blev helt vildt dårlig ;) Der er ikke noget værre en træls dessert og jeg havde endda en backup plan. Heldigvis gik det godt og det lød til at den faldt i god jord. Jeg fik også brugt noget af mit halloween krymmel ;)
Jeg havde jo købt to dåser kastanje puré der udløber her sidst i oktober og efter at den ene gik til en kastanje chokoladekage har været lidt i tænkeboks over jeg jeg skulle servere for mine blogpiger. Valget fald på en kastanjeis med chokolade som jeg fandt inspiration til rundt omkring men i sidste ende endte med at bruge hvad jeg nu lige havde og fulgte min erfaring med is (og min dovenskab). Jeg serverede den med en chokoladesauce med contreau

Kastanjeis med chokolade (en lille liter)
2 dl+ ½ dl piskefløde
65 g. mørk chokolade
2½ dl mælk
250 g kastanje puré
4 past. æggeblommer
60 g. sukker
60 g. brun farin
1 knsp fint salt

1. Lun ½ dl fløde og chokoladen i mikroovnen eller over vandbad til det er smeltet helt sammen. Lad køle af imens du laver resten af isen.
2. Blend 2 dl fløde, mælk og kastanje puré sammen.
3. Pisk æggeblommerne med de to typer sukker samt salt, til det er luftigt og sukkeret er opløst.
4. Pisk kastanjeblandingen i æggeblandingen.
5. Pisk chokoladeblandingen sammen med det andet.
6. Frys ismassen på en ismaskine.

Note: Isen er helt sin egen og smager lidt mildt karameliseret nøddeagtigt der går rigtig godt med chokoladen :) Der også en is man ikke spiser ret meget af da den fylder ret godt smagsmæssigt, på den gode måde.

Jeg servede isen med en chokoladesauce med contreau, der havde stuetemperatur.

Chokoladesauce med contreau
2½ dl fløde
170 g mørk chokolade, hakket
2 spsk smør
4 spsk Contreau

1. Lun fløden med den hakkede chokolade i og rør til alt chokoladen er smeltet.
2. Rør smøret i til det er helt smeltet og rør derefter contreau i. Jeg serverede saucen efter ½ times. Den bliver lidt ala nutellakonsistens når den er helt kold .

Note: Som en af de andre blogpiger sagde "jeg kunne spise den direkte med sugerør". Det er en virkelig lækker chokoladesauce der helt klar også ville gøre sig godt varm til en gang pandekager og vanilleis. Den er blød og lækker med en snert af mild appelsin.

Jeg fik også nogle rigtig fine værtindegaver :) kageservietter, flotte almindelige servietter, små søde silikone forme (mon der er en der håber på at der falder ldit af på et tidpunkt ;)) confetti krymmel og guld krymmel :D Jeg har slet ikke guld krymmel, kun guld glimmer. De tænker altså på alt og ved hvad jeg sætter pris på <3

Hvis i forresten ikke har set det, så har vi lavet en fælles gruppe på facebook ;) Det er bare for sjov skyld og narrestreger.

Halloween inspiration

Det er Halloween tid og jeg kan faktisk rigtig godt lide det :) De fine orange græskar der kan skæres til græskarlamper, gys&gru på de søde, nuttede og tryge måde og en god begrundelse for at købe knoglekrymmel fra Wilton uden at det virker mærkeligt. Jeg kan godt lide at der er plads til det lidt makabre uden at der bliver kigget skævt til en ;) Helt seriøst, hvornår kan du ellers lave en dessert som et gravsted? Men nu er jeg selvfølgelig også vant til at lufte pixi på kirkegården.. true story :)
Jeg synes at det her badeforhæng et tilpas sjovt og makabert uden at jeg bliver nød til at kigge efter massemordere under sengen. Ih det er fint :) vores badeværelse er så lille at det ikke kan blive "pænt", så kan det lige så godt være sjovt.

                           
Det her er tilgengæld lidt for creepy til mig :D Jeg vil da aldrig komme ud på badeværelset når jeg er alene hjemme. Men sjovt det er det! 

Jeg har også samlet lidt madinspiration fra forskellige stedet:



Var det noget med hjemmelavede Halloween Oreos? De har de fineste farver og hvem har ikke brug for det nu det bliver mørkere og mørkere?
Bare navnet Halloweenies får mig til at smile :) Det er sådan nogle fine små hapsere.

Makabre OG søde på en gang! Jamen hvor fine er de ikke lige? lidt knogle krymmel og så havde de været lige i skabet.

Fra Summerbird, Jeg skal bestem ind og prøve en af deres Halloween flødeboller. Marcipanbund med lakridsskum, mørk chokolade og hvid chokolade! De kan kun købes i uge 42 & 43 :)

mandag den 17. oktober 2011

Kastanje chokoladekage

Det har godt nok været en weekend hvor alle timer er blevet godt udnyttet :) Vi har simpelthen haft så travlt, men for det meste er det på den gode og hyggelige måde. Fredag var min søster og hendes kæreste "Pixisitter", så vi kunne få gjort godt og grundigt rent og ryddet op herhjemme. Lørdag havde vi gæster fra Fyn det meste af dagen og i går var vi inviteret hjem til et vennepar til aftensmad :)
Jeg havde tilbudt at stå for desserten i går og da jeg længe har ville bage den her kage + at jeg fik det katanjepure smidt i nakken, havde jeg ikke rigtig noget valg..
Kagen er fundet her hos MissMuffin :)

Kastanjekage med chokoladekage 8 pers
250 g. smørk chokolade 70%
400 g. sødet kastanje puré
75 g rørsukker (kunne godt finde på at bruge mørk mucovado sukker en anden gang)
1 spsk vanille ekstrakt
125 g. smør i tern
6 æg, delt i hvider og blommer
1/4 tsk groft salt
2 dl nødder (jeg brugte valnødder, men hassel er måske bedre)

1. Hak nødderne groft
2. Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen.
3. Rør smøret ud i den varme chokolade.
4. Pisk hviderne stive
5. Rør æggeblommerne sammen med salt, sukker, vanille, kastanjepuré og nødder.
6. Rør nu også chokolade/smør blandingen i.
7. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i chokoladedejen og fordel dejen i en smurt springform på ca. 23 cm.
8. Bag kagen i 45 min ved 180 grader.

Den skal være let klistret inden i

Server kagen med 3 dl creme fraiche pisket godt sammen med 1½ dl piskefløde og kornene af 1 vanillestang.

Note: Kagen fylder rigtig meget smagsmæssigt, men har en lettere konsistens end brownie. Den er næsten lidt ala bagt chokolademousse da den både er fluffy og lidt ting på en gang. Jeg brugte valnødder, men vil nok bruge mandler eller hasselnødder en anden gang :) Det var som om at valnøddernes smag lå ret tæt op ad kagens smag, så jeg tror det kunne være godt med "lidt andet". Jeg kunne også godt finde på at bruge mørk muscovadosukker i stedet for sukker, for at give en mere krydret, sød smag. Alt i alt så er det altså en virkelig lækker dessertkage, der skal serveres med lidt syrligt tilbehør da den slår lidt hårdt.

Jeg har forresten sat et par helt nye Converse allstar light hi ruskinds støvler i farven chocolat til salg på Trendsales hvis det skulle have nogen interesse :) De er for smalle til min brede brede fod, men så fine! De har sådan noget lækkert plysfoer og er i størrelse 8½ / 40.

lørdag den 15. oktober 2011

Cheesecake Brownie med hindbærskum

cheesecake brownie med hindbærskum, cheesecake brownie, hindbærskum, cheesecake, brownie, cheesecake brownie with raspeberry, cheesecake brownie med hindbær


Jeg serverede sådan en rap lille sag da vi havde svigerfamilien fra Fyn, min mor, far, lillesøster og hendes kæreste på på besøg her i dag. De ankom allesammen til nybagte og kage kl 10 sharp :) Vi fejrede nemlig Daniels fødselsdag lidt på forskud.
Kagen er fra Hummingbird Bakery kagebogen og efter at jeg også så den hos Maj blev jeg temmelig meget nød til at bage den. Jeg lavede lidt ændringer her og der. Bl.a. med hindbærskummet, da jeg godt ville have det lidt fastere og knap så sjappet. Det er altså ret rart at kagen, undtagen sidste del af hindbærskummet, skal laves dagen før :)

Er du laktoseintolerant og kageglad, kan du med fordel læse Line Engel Nørbys kommentar, så kan du tweake den så du også kan spise den!

Cheesecake Brownie med hindbærskum 10-12 portioner (Se den evt. dekoreret anderledes her)

Brownie
200 g. mørk chokolade
200 g. smør
250 g flormelis
3 æg
100 g hvedemel

1. Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad. Lad den afkøle imens du fortsætter.
2. Pisk smør og sukker godt og luftigt.
3. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
4. Rør melet i lidt efter lidt til dejen er ensartet.
5. Rør tilsidst den smeltede chokolade i.
6. Fordel dejen i en smurt springform på 25-26 cm.

Cheesecake
400 g. flødeost (ikke light!)
150 g. flormelis
½ tsk vanilleekstrakt men meget meget gerne kornene af 1 vanillestang
2 æg

1. Pisk flødeost, flormelis og vanille sammen ved lav hastighed.
2. Pisk æggene i et ad gangen med piskeris ved håndkraft og pisk godt efter hvert æg.
3. Massen skal være helt ensartet men pas på ikke at overpiske så osten skiller.
4. Smør osteblandingen oven på brownie dejen og fordel den så den ligger helt glat.
5. Bag kagen ved 170 grader i 45-55 min. Hold specielt øje med at brownielaget er bagt færdigt. dvs. lidt snasket, men der må ikke være meget dej på tandstikken du tester med.
6. Lag kagen afkøle helt, pak kagen og springformen ind i vitawrap og sæt den på køl til dagen efter. Det bliver den kun bedre af :)

Hindbærskum
200 g. hindbær fra frost, optøede
100 g. sukker
3 blade husblas
4 dl piskefløde

1. Kog hindbær op i en lille gryde sammen med sukkeret og blend herefter til en ensartet masse.
2. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min, knug den for vand og rør den ud i den varme hindbær sauce.
3. Lad hindbærsaucen afkøle til dagen efter.

På dagen
4. Hæld den kolde hindbærsauce og fløden i en røreskål og pisk det hele til skum. (alternativt pisk fløden til skum. Rør godt rundt i hindbærsaucen og vend den sammen med fløden)
5. Fordel skummet på kagen og pynt den som du nu synes :) Jeg brugte skønne friske hindbær. Det skal man altså næsten, for det var så lækkert! Jeg brugte også smeltet chokolade. Stil gerne kagen på køl 1 time eller 2 inden servering.

Note: Jeg elsker brownie, jeg elsker cheesecake og jeg elsker hindbær! bum! Kagen er uforskammet lækker, ret nem at gå til og har wow effekt :) Folk var virkelig glade for den. Jeg kunne godt finde på at putte lidt hakkede valnødder i browniedejen for at få lidt knas.

 Browniedej - tjek!

 Cheesecake - tjek!

 En tur i ovnen - tjek!

Pyntet og klar til at blive spist!


 Sådan ser et flot stykke af kagen ud :) er jeg den enester der synes at det ligner et dyr?

Det kan kun gå for langsomt med at få lavet den kage!

Katanie puré

Jeg har længe kigget på kastanie puré men aldrig helt fået købt det, da det er lidt dyrt normalt :) her den anden dag blev jeg enig med mig selv om at nu skulle det atså være nu! Irma har det, men vores lukkede jo deværre :( Jeg så det også engang i Bilka, men jeg kunne ikke finde det i torsdags. Grønthandleren i Aalborg Storcenter plejer at have lidt sjove ting og det var da også her jeg fandt de her to skønne skønne dåser. Jeg kunne ikke finde det på den sædvanlige hylde, blev temmelig utilfreds og kiggede efter andre gode sager i deres rodekasser. Og der lå de! De udløber godt nok sidst i oktober måned, men hvad gør det når der er 435 g i hver dåse til 23 kr! De bitte små glas jeg har set før kostede omkring de 40 kr. og ja, Daniel rullede med øjnene det skarn.

Nu er jeg jo nød til at få dem brugt snart ;) Jeg har hørt noget om at jeg får besøg af nogle skønne "damer" til Pulled Pork onsdag, så mon ikke den ene dåse skal bruges der ;)
Jeg regner med at den anden forsvinder i en bette kage i morgen.. Det var så de dåser.

fredag den 14. oktober 2011

Hellooo Kitty

Hvad mon Daniel siger hvis bilen får sådan en sag her monteret ;)

torsdag den 13. oktober 2011

Mexikansk pastafad med vegetariske aner

Den ene af yndlingstøserne er flyttet tilbage til Aalborg igen og det er bare så skønt at vi er samlede igen :)  Vi har allerede set hinanden to gange i den her uge. Nu skal vi bare lige have kickstartet madklubben igen, men det har vi også så allerede så småt planlagt.
Om en uges tid stikker vi også en weekend ned over grænsen til hygge og shopping :) Jeg har før spurgt efter tips, ideer og gode råd vedrørende Flensborg, men hvis der er flere derude der har noget at byde ind med så sig endelig til! Jeg er så småt ved at løbe tør for mit mørke Callebaut chokolade som jeg normalt køber i Metro, men er det nogen der ved om det er billigere i f.eks. Citti Grossmarkt? eller hvad jeg generelt skal holde øje med i den butik? Min liste lyder bl.a. sådan her:

- Callebaut chokoladeknapper
- Kastanie creme
- Fluff
- kondenseret mælk
- nødder
- Krymmel!

Listen er vist rimelig uendelig og umulig at skrive ned her, men den er bestemt åben for nye forslag. Undtagen currywurst og curryketchup, det trækker jeg dog grænsen ;)

Nå, jeg ville egentlig noget helt andet med det her indlæg. Jeg er nemlig god til at glemme billeder på de forskellige SD kort til mit kamera og jeg har simpelthen ikke kunne finde de her billeder før nu! De er fra engang jeg havde besøg af en af yndlingstøserne til hygge og hundelegestue. Det var også en god mulighed for at afprøve Santa Marias vegetarian taco mix med soyaprotein. Daniel og min veninder troede faktisk at der var kød i ;) jeg fortalte dem nemlig først hvad det var bagefter.


Mexikansk pastafad med vegetariske aner
- 2 poser Vegetarian Taco Mix fra Santa Maria
- 1 dåse flåede tomater, blendet
- 4-5 dl vand
- 250 g. nykogt pasta
- 250 g. ost (jeg brugte en blanding af mozzarella og cheddar, jeg havde liggende)

1. Bland taco mix, tomat og vand i en gryde og lad det småkoge i 3-4 min.
2. Bland "kødsaucen" sammen med kogt pasta, hæld det i et fad og dæk med ost.
3. Bag pastafadet ved 200 grader i 20-25 min.

Note: Som sagt var det ingen der opdagede at der ikke var kød i ;) Det smagte godt og mindede også en del om kød i konsistens i den her ret. Det er også rigtig positivt at der er så let at opbevare og at der er en ret der hurtigt kan bankes sammen en aften hvor der ikke rigtig er blevet taget stilling til aftensmaden. Den kunne også være god med majs og msåke lidt rød peberfrugt i hvis man har det på lager :)


Det er altid godt med en undskyldning for at bruge sine fine Le Creuset skåle

Pastafadet blev serveret med nachos, guacamole, creme fraiche og nacho rolls med sweet tomato. De sidste kunne jeg virkelig godt gå hen og blive forfalden til! De er så gode med guacamole.

søndag den 9. oktober 2011

Bagagerumsmarked med MissMuffin

Jeg havde inviteret Sabina med til bagagerumsmarked, så kl 10.30 smed hendes kæreste hende af hos mig og så drog vi ellers til bagagermsmarked på den gamle dyreskueplads. Jeg har været der et par gange før, med hold op der var overfyldt her til årets sidste marked. Jeg tror også at alle menneskerne havde købt de gode ting før os :) jeg fandt ihvertfald ikke noget til mig selv og Sabina fandt heller ikke noget.

Pixi fandt tilgengæld noget rigtig spændende! Nemlig en fin lang kåleorm der kan sige piv, knasknas og raslerasle. Den blev hendes for en flad 10'er, hun har også brugt resten af dagen på at smide rundt med den.

Hun smed rigtig om sig med pengene i dag og fik også en falsk pichachu. Nu har hun heller ikke flere lommepenge resten af måneden!

Tassimo T20 Sort Køkkenmiljø
Jeg har været så heldig at få lov til at teste en fin Tassimo T20 til kaffe, the, kakao, latte macchiato mm. :) Nu jeg havde Sabina på besøg blev vi selvfølgelig nød til at afprøve den.
Vi afsluttede dagen med en kop varm marabou kakao :) selvom der er lavet kaffe i maskinen lige før, kan det slet ikke smages i kakaoen. Den har en god "fluffethed" med dejlig skum. Den er lidt til den søde side og jeg vil personligt foretrække den lidt stærkere. Man kan jo altid tilsætte ekstra vand med maskinen. Vi var vist ret enige :)

lørdag den 8. oktober 2011

Lyserød Lørdag og forberedselser inkl opskrifter

Vi startede med at sælge cupcakes kl 11, havde udsolgt 13.55 og tjent 5335 gode danske kroner til Kræftens Bekæmpelse! Jeg er så stolt af mine blogpiger :)

Jeg føler mig godt nok brugt nu, men hold op hvor har jeg haft nogle fantastisk sjove og hyggelige dage. Det er en skam at der et helt år til igen! I går, under forberedelserne, var jeg ikke så flittig med kamraet da jeg var grisset ind i frosting det meste af tiden. Jeg har derfor lånt nogle af billederne fra de andre :)


Lånt af Kristine

Alt det dejlige smør vi var så heldige at få sponsoreret af Arla. Det går jo også som hånd i hanke med deres cupcake reklame :) De havde også sendt en en ordentlig stak Buko naturel flødeost med. Jeg tror desværre at det er et lidt "glemt" da mange vælger at købe Philadelphia, da det tit står i opkriften. Buko'en er altså mindst lige så god og tit ikke nær så dyr som Philadelphia.
Dansukker var også virkelig gavmilde og sponsorerede både flormelis og sukker  :) det er fantastisk med sådan en opbakning!

Lånt af Kristine :)
Jeg har forsøgt at være ret organiseret med det her projekt, for at kunne holde styr på bloggere, sponsorer, ingredienser og mængder ;) Jeg taber let overblikket, så jeg har lavet mange lister!

Og overblikke røg så temmelig hurtigt! men vi var gode :) Vi hjalp hinanden og fik tingene til at glide. Vi nåede det endda også til tiden. Vi fik bagt og pyntet omkring 500 cupcakes fra 15-21! Det var så hyggeligt :)

 De kørte rundt på de fine lyserøde scooter på billedet nedenunder og delte små lyserøde æsker ud :) så kunne folk komme og hente en gratis kyskage (Som vi vogtede over inde i vognen ;))

Teltet ved siden af vores Weber Airstream vogn, hvor FANDANKO lavede de lækreste grillede porchetta? sandwiches. Det var virkelig kræs! Der blev også solgt små hvide fantastiske flødeboller på marcipanbund fra Konnerup & co. Og solsikker! masser af smukke solsikker! Jeg fik endda en af min søde søster :) 

Vi boede i den her fine Weber Airstream med god plads og en sofa ;) Vi var godt nok glade for den fine vogn. Vi fik også pyntet den rigtig fint. Desværre har jeg ikke et billede med det lyserøde tyl vi draperede foran.

Der blev blev arbejdet hårdt på at pynte vognen fint

 Vores gulerodscupcakes :)

 Alle cupcakes der stod samlet under en glasklokke :)
Chokolade med jordbærmousse findes her
Gulerod med creamcheese her
Red velvet med kogt vanilla frosting her
 og vanillekage her.

Lånt af Bitten
Storsælgeren var vist de lækre chokolade cupcakes med Nutella frosting (øj!) og pyntet med Camillas flotte sløjfer :) et sikkert hit.
En af pigerne der gik og solgte solsikker

FANDANKO's lækre porchetta sandwich!


De var faktisk så gode at Bitten blev til en Twillight vampyr!

Endnu engang tak til alle vores skønne sponsorer og en kæmpe tak til FANDANKO der har hjulpet os virkelig meget! Med sukker, med mel, med køkken, transport af kager og en masse andet. Det har gjort det hele meget lettere! Jeg håber vi kan gentage succesen næste år for det har været så sjovt og hyggeligt :) ikke mindst fordi vi fik udsolgt til alle de søde "kunder".